طبع زعفران سرد است یا گرم؟
طبع زعفران سرد است یا گرم؟
طبع زعفران سرد است یا گرم؟ بسیاری از افراد هستند که با استفاده از زعفران اطلاعی از گرم بودن یا سرد بودن طبع زعفران این گیاه منحصر به فرد ندارند و ما تصمیم گرفته ایم که در این مقاله به این موضوع بپردازیم و اطلاعات شما عزیزان را دربارهی طلای سرخ کامل کنیم، پس حتما در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
بسیاری از ما ایرانیان از زعفران یا همان طلای سرخ به عنوان چاشنی اصلی در غذاهای خود استفاده میکنیم.
زعفران این گیاه منحصر به فرد علاوه بر بو و طعم و مزه بینظیرش، یک گیاه با خواص دارویی و درمانی است که از گذشته های بسیار دور در طب سنتی از آن استفاده میشود.
طبع زعفران چیست؟
برای بسیاری از افراد سوال است که زعفران چه طبعی دارد گرم است یا سرد؟ که باید به شما بگوییم که زعفران یک گیاه با طبع گرم و خشک است که خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد، مانند رفع استرس و اضطراب ، ناراحتی، افسردگی.
همچنین به دلیل رنگ بسیار عالی و عطر و طعم منحصر به فرد زعفران از آن در صنایع آرایشی و بهداشتی، قنادی و دارو سازی استفاده میشود.
طبع زعفران در طب سنتی:
اگر بخواهیم به طور کلی طبع زعفران را از دیدگاه طب سنتی بگوییم:
طب سنتی توصیه میکند، افرادی که دارای مشکل قلبی، ناراحتی و افسردگی هستند میتوانند از زعفران به دلیل دارا بودن طبع گرم برای درمان این نوع مشکلات و بیماری ها استفاده کنند.
مزاج زعفران در طب سنتی اسلامی:
طب سنتی اسلامی توصیه میکند، افرادی که دارای چاقی با مزاج سردی هستند، از زعفران و طب گرم آن به عنوان یک داروی کنترل سردی و اضافه وزن خود استفاده کنند.
همچنین زعفران باعث کاهش فشار خون و کاهش چربی خون، بهبود درد دندان، تقویت حافظه و… بسیار موثر بوده و در طب سنتی اسلامی بسیار به آن اشاره شده است.
افرادی که دچار سکته مغزی میشوند و رگ های آن ها مسدود میشود و فشار خون آنها بالا میرود، میتوانند با مصرف زعفران بهبود پیدا کنند.
مصرف زعفران برای کسانی که دارای کبد چرب هستند بسیار توصیه شده است، شما میتوانید با مصرف یک الی دو بار زعفران در هفته کبد چرب خود را بهبود دهید.
بعلاوه خوده زعفران و دم کرده آن شما میتوانید با استفاده از گلبرگ زعفران و کلاله زعفران به تقویت چشم و بینایی خود بسیار کمک کنید.
زعفران این گیاه منحصر به فرد علاوه بر فواید بسیار زیادی که دارد گاهی میتواند بسیار خطر آفرین باشد به همین دلیل باید در مصرف به اندازه آن بسیار دقت کرد.
مضرات زعفران در طب سنتی چیست؟
یکی از مضرات مصرف بیش از حد زعفران برای خانم های باردار است، که مصرف بیش از حد زعفران باعث سقطع جنین میشود. به همین علت زنان باردار در مصرف زعفران باید بسیار احتیاط کنند.
هم چنین کسانی هم که مشکل کلیوی دارند نباید به مقدار زیاد چای زعفران استفاده کنند زیرا دم کرده زعفران در مقدار زیاد برای کلیه ها مضر است.
یک نکته بسیار مهم که باید در مورد مصرف زعفران از آن اطلاع داشته باشید این است که، مصرف ۵ گرم زعفران در یک وعده غذایی باعث سرگیجه، حالت تهوع، و کاهش ضربان قلب میشود و عوارض بسیار زیاد دیگری هم دارد که گاهی حتی منجر به مرگ فرد هم میشود. به همین دلایل است که باید در مصرف زعفران بسیار دقت شود.
ترکیب زعفران با مواد خوراکی دیگر:
شما میتوانید زعفران را با خوراکی های مختلف دیگر ترکیب کنید و یک ترکیب بسیار عالی و مقوی داشته باشید و نوش جان کنید که در اینجا ما تعدادی از این ترکیب ها را خدمت شما عزیزان میگوییم.
- زعفران به همراه چای سبز
- زعفران به همراه چای سیاه
- ترکیب شیر و زعفران
- ترکیب زعفران و عسل
- زعفران به همراه نبات
- ترکیب گلاب و زعفران
دیدگاهتان را بنویسید