info@zarboom.ir 021-22865362
×

۲ ترفند عالی برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد

zarboom
15 شهریور 1401
زمان مطالعه را وارد کنید دقیقه زمان برای مطالعه

۲ ترفند عالی برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد

چیکار کنیم رعفران بیشتر رنگ بدهد با 2 ترفند

زعفران! ماده ای شادی آور، ضد افسردگی، تقویت کننده قوای ایمنی بدن، آرامش بخش، خواب آور و … که در نهایت این خواص بی نظیر، آن را به یک کالای با ارزش تبدیل کرده و البته رنگ و عطر عالی آن باعث شده زعفران زینت بخش سفره های ما باشد. اما با ترفندهای می توانیم کاری کنیم که زعفران بیشتر رنگ بدهد و حداکثر استفاده از آن را داشته باشیم. در ادامه با ۲ ترفند که کمک میکند از زعفران استفاده به صرفه داشته باشیم  و بیشتربن رنگ و عطر را داشته باشد، آشنا می شویم.

در اکثر موارد بعد از ساییدن زعفران آن را دم می کنیم و از آن برای طعم دادن به خورشت ها و همچنین ریختن روی برنج استفاده می کنیم. اما برای اینکه از این بعد زعفران بیشتر رنگ بدهد.  آن را دم نکنید! بلکه بهتر است دو راهکار زیر را بکار بگیرد.

حتما بخوانید: ۵ راهکار برای تشخیص زعفران اصل

استفاده از یخ برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد

برای اینکه بتوانید بیشترین رنگ را از زعفران بگیرید، بجای اینکه از آب جوش برای دم کردن آن استفاده کنید از چند تیکه کوچک یخ استفاده کنید.

ابتدا زعفران را بسایید. چون ساییدن زعفران خودش باعث می شود زعفران بیشتر رنگ بدهد و عطر آن بیشتر پخش شود، بعد روی زعفران ها چند تیکه کوچک یخ بیندازید. یخ ها کم کم ذوب می شود و زعفران هم رنگ می دهد.

با این راهکار ساده زعفران خیلی خوش رنگ می شود. من باورم نمی شد امتحان کردم و عالی بود. حتی یکبار با حالت دم کرده هم مقایسه کردم و وقتی روی زعفران یخ قرار دادم در مقایسه با دم کرده آن، رنگ دهی آن عالی شد. اگر یکبار از این روش استفاده کنید دیگه زعفران را هرگز دم نمی کنید. حتماً امتحان کنید.

اگر برای ساییدن زعفران وسیله ای ندارید. زعفران را در یک کاسه کوچک بریزید. با ته گوش کوب آن را به راحتی بسابید و بعد در همان کاسه چند تیکه کوچک یخ بیندازید.

راهکار دوم برای رنگ دهی زعفران

برای رنگ دادن بیشتر زعفران فقط یکبار برای تمام زعفران های خود این راهکار را انجام دهید:

۱- ۳ الی ۴ برگ کاغذ تمیز را بردارید و روی هم قرار دهید.

 

۲- تمام زعفران ها را در وسط کاغذ پهن کنید.

 

۳- کاغذ را بپیچید و آن را روی ماهیتابه که خوب داغ شده قرار دهید و زیر ماهیتابه را خاموش کنید.

 

۴- یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و ۵ الی ۷ دقیقه صبر کنید

 

۵- بعد با یک وردنه یا گوش کوب روی کاغذها بزنید و کاملاً زعفران را خرد کنید. (بسایید)

 

۶- زعفران های ساییده شده را می توانید برای مدت طولانی در فریزر نگه دارید و هر بار به اندازه نیازتان از آنها در غذا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

مشخصات زعفران سوپر نگین

زعفران سوپر نگین بهترین نوع زعفران نگین است. این زعفران به دلیل ظاهر بسیار زیبایی که دارد ...
zarboom
30 تیر 1401

قیمت زعفران به چه عواملی بستگی دارد

نوسانات نرخ ارز همانطور که در ابتدا بیان کردیم به عنوان محصولی باارزش با تغییر دلار، قیمت این ...
zarboom
01 مرداد 1401

زعفران سرگل

زعفران سرگل همان زعفرانی است که به طور غالب در بسته‌های یک گرمی و یک مثقالی برای ...
zarboom
01 مرداد 1401
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه