info@zarboom.ir 021-22865362
×

۲ ترفند عالی برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد

zarboom
10 مرداد 1401
زمان مطالعه را وارد کنید دقیقه زمان برای مطالعه

زعفران! ماده ای شادی آور، ضد افسردگی، تقویت کننده قوای ایمنی بدن، آرامش بخش، خواب آور و … که در نهایت این خواص بی نظیر، آن را به یک کالای با ارزش تبدیل کرده و البته رنگ و عطر عالی آن باعث شده زعفران زینت بخش سفره های ما باشد. اما با ترفندهای می توانیم کاری کنیم که زعفران بیشتر رنگ بدهد و حداکثر استفاده از آن را داشته باشیم. در ادامه با ۲ ترفند که کمک میکند از زعفران استفاده به صرفه داشته باشیم  و بیشتربن رنگ و عطر را داشته باشد، آشنا می شویم.

در اکثر موارد بعد از ساییدن زعفران آن را دم می کنیم و از آن برای طعم دادن به خورشت ها و همچنین ریختن روی برنج استفاده می کنیم. اما برای اینکه از این بعد زعفران بیشتر رنگ بدهد.  آن را دم نکنید! بلکه بهتر است دو راهکار زیر را بکار بگیرد.

حتما بخوانید: ۵ راهکار برای تشخیص زعفران اصل

استفاده از یخ برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد:

برای اینکه بتوانید بیشترین رنگ را از زعفران بگیرید، بجای اینکه از آب جوش برای دم کردن آن استفاده کنید از چند تیکه کوچک یخ استفاده کنید.

ابتدا زعفران را بسایید. چون ساییدن زعفران خودش باعث می شود زعفران بیشتر رنگ بدهد و عطر آن بیشتر پخش شود، بعد روی زعفران ها چند تیکه کوچک یخ بیندازید. یخ ها کم کم ذوب می شود و زعفران هم رنگ می دهد.

با این راهکار ساده زعفران خیلی خوش رنگ می شود. من باورم نمی شد امتحان کردم و عالی بود. حتی یکبار با حالت دم کرده هم مقایسه کردم و وقتی روی زعفران یخ قرار دادم در مقایسه با دم کرده آن، رنگ دهی آن عالی شد. اگر یکبار از این روش استفاده کنید دیگه زعفران را هرگز دم نمی کنید. حتماً امتحان کنید.

اگر برای ساییدن زعفران وسیله ای ندارید. زعفران را در یک کاسه کوچک بریزید. با ته گوش کوب آن را به راحتی بسابید و بعد در همان کاسه چند تیکه کوچک یخ بیندازید.

راهکار دوم برای رنگ دهی زعفران

برای رنگ دادن بیشتر زعفران فقط یکبار برای تمام زعفران های خود این راهکار را انجام دهید:

۱- ۳ الی ۴ برگ کاغذ تمیز را بردارید و روی هم قرار دهید.

۲- تمام زعفران ها را در وسط کاغذ پهن کنید.

۳- کاغذ را بپیچید و آن را روی ماهیتابه که خوب داغ شده قرار دهید و زیر ماهیتابه را خاموش کنید.

۴- یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و ۵ الی ۷ دقیقه صبر کنید.

۵- بعد با یک وردنه یا گوش کوب روی کاغذها بزنید و کاملاً زعفران را خرد کنید. (بسایید)

۶- زعفران های ساییده شده را می توانید برای مدت طولانی در فریزر نگه دارید و هر بار به اندازه نیازتان از آنها در غذا استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بهترین و مناسب ترین روش دم کردن زعفران چیست

زعفران ، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای ...
zarboom
04 مرداد 1401

مرباهای زعفرانی در منزل

مربا به زعفرانی مواد لازم برای تهیه مربا به زعفرانی به 3 کیلو شکر 2 کیلو 500 گرم زعفران سابیده شده ...
zarboom
30 تیر 1399

دسر پاناکوتا زعفرانی خوشمزه با خامه و زعفران

  طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی پاناکوتا زعفرانی یکی از دسرهای لاکچری است که می توانید در مهمانی ها و ...
zarboom
30 تیر 1399
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه