info@zarboom.ir 021-22865362
×

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

zarboom
14 شهریور 1401
زمان مطالعه را وارد کنید دقیقه زمان برای مطالعه

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

 

پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد,نحوه درست کردن شیرینی زعفرانی با مارمالاد

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه ویژه عید نوروز

 

بعضی از شیرینی ها واقعا خوش عطر و طعم هستند طوری که هر وقت دلتان هوس درست کردن شیرینی کند جز اولین گزینه هایی می شوند که به ذهنتان می رسد.

 

شیرینی های خانگی با همه عطر و طعم و لذت خوبی که دارند گاهی دردسر درست کردنشان زیاد است ولی این شیرینی زعفرانی خیلی ساده و آسان تهیه می شود و عطر و طعم فوق العاده ای دارد که مطمئن هستم با یک بار درست کردن آن جز انتخاب های همیشگی تان می شود.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه :

 کره نصف پیمانه (۸۰ گرم)
 پودر قند سه چهارم پیمانه (۱۰۰گرم)
 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
 تخم مرغ یک عدد
زعفران (ساییده و حل شده در آب) نصف قاشق سوپخوری
آرد ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مارمالاد به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه :

کره را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته با همزن برقی هم زده تا لطیف شود.

تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود.

 

حالا زعفران حل شده در آب را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

آرد و بکینگ پودر را ابتدا در ظرفی جداگانه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس به مواد اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دستمان نچسبد.

 

از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و به صورت گرد فرم بدهید. بالای آن را با انگشت کمی گود کنید و با فاصله مناسب داخل سینی فر بچینید.

شیرینی ها در حین پخت پف می کنند پس آن ها را خیلی نزدیک بهم نگذارید.

 

سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار بدهید. پس از پخت آن ها را خارج کرده چند دقیقه بگذارید به همان حالت بماند بعد آن ها را روی توری فلزی بچینید تا کاملا خنک شود.

پس از خنک شدن می توانید آن ها را با مارمالادهای مختلف تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه مربای زعفران

معرفی مربا زعفران از معروف ترین و شناخته شده ترین مصارف زعفران رنگ، عطر و طعم دادن به ...
zarboom
14 شهریور 1401

چیکن کانلونی زعفرانی

طرز تهیه چیکن کانلونی زعفرانی کانلونی یک نوع غذای ایتالیایی با طرز تهیه آسان است که به شدت ...
zarboom
30 تیر 1399

مصارف زعفران

  مصارف زعفران کاربرد زعفران در اغذیه و مراسمات ایرانی با آن که از گذشته های دور مصارف زعفران به دلیل رنگ ...
زربوم
23 تیر 1399
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه